Inele de calamar cu gnocchi si sos de iaurt

de Bunica in Fructe de mare, 17 Mar 2014 | 7213 vizualizari

 

Mai aveam o jumatate de pachet de gnocchi si trebuia sa-i folosesc.Asa ca i-am facut garnitura la inelele de calamar.Un pranz rapid si bun!

 

INGREDIENTE

  • 250 g. inele calamar
  • 200 g. gnocchi
  • un pahar mic iaurt
  • 2 catei usturoi
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • o legatura de marar verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de calamar cu gnocchi si sos de iaurt:

Inelele de calamar decongelate se prajesc in ulei.

Gnocchi se pun la fiert in apa cu sare.

Cat se fierb ,se pregateste sosul de iauurt.

Usturoiul se curata,se piseaza cu sare dupa gust si se amesteca impreuna cu iaurtul si mararul tocat marunt.

Dupa ce calamarul este prajit si gnocchii fiert le asezam pe farfurie si le ornam cu sos de iaurt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de calamar cu gnocchi si sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]