Kaiser de casa

de ianculubita in Mezel de casa, 2 Dec 2011 | 28063 vizualizari

 

Am facut-o si pe asta;nu stiu daca mai am ceva de facut "porcarii"de maine poate veni Craciunul pentru mine dar ce nu stiti voi de ce am pregatit toate,pentru ca peste 2saptamani plec la copii in Italia si stiti voi,mama vine cu de toate...
cand ma intorc iar vin cu un bagaj de retete,mai ales ca si Mihaela fata mea adora sa gateasca si ea(a avut profesor bun).

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata mare de costita fara costite si fara prea multa grasime;eu am cumparat de la macelar,gata fasonata
  • 1 cana cu sare mare
  • piper boabe
  • frunze de dafin
  • boabe de ienibahar,
  • boia de ardei dulce si iute(amestecata)
  • 1capatana de usturoi
  • 3-4 l de zeama de varza

   

Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kaiser de casa:

Bucata de carne taiata in portii mai mici,i-am dat multa sare,am pus-o intr-o cutie cu capac in frigider 1saptamana;in oala cu zeama de varza,am pus toate mirodeniile si jumatate din cantitatea de usturoi pisat;cand a inceput sa fiarba am adaugat si carnea,am lasat-o pana cand furculita a intrat usor in ea;am scos-o iar dupa ce s-a racit putin,am uns bucatile cu restul de usturoi si boia;nu va imaginati ce bunatate am facut;cine are posibilitatea de a afuma,este mai buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Kaiser de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]