Lasagna

de jolygina in Lasagna, 28 Mar 2013 | 6325 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foi de lasagna proaspete
  • 200ml samantana pentru gatit
  • 200 ml sos de rosi
  • sare
  • piper
  • 300 g carne tocata de curcan
  • 200 g cascaval ras
  • un dovlecel verde (zuchini )
  • o ceapa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna:

Pregatim carnea astfel :o amestecam cu ceapa care a fost tocata marunt ,sarea si piperul ,iar la sfasit adaugam sucul de rosii.

Mai pastram o lingura pentru final din sosul de rosii.Dovlecelul il taiem rondele si il facem intr-o tigie fara ulei  sau pe gratar.

Asamblam astfel :ungem o tava cu ulei, asezam un strat de foi de lagana apoi jumatate din compozitia de carne,jumatate din rondelele de zuchini  jumatate din smantana care a fost amestecata cu cascavalul ,apoi inca un strat de foi ,apoi restul de compozita de carne, restul de rondele de zuchini smantana cu cascavalul ramase  iar la final ultimul strat de foi si acoperim cu lingura de sos de rosii si cu cascaval ras din abundenta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu carne si ciuperci