Lasagna zdreanta

de Mitinita in Lasagna, 21 Oct 2011 | 4926 vizualizari

 

Chinul suprem pentru mine cand vine vorba de gatit este lasagna,prea complicata treaba cu fiertul foilor si murdaresc tot ce e disponibil la mine in bucatarie. De aceea am facut-o foarte rar,pana acum cand Bucataru Maniacu m-a invatat cum sa transform lasagna in ceva deloc complicat.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ciuperci de padure fierte
  • 9 foi de lasagna
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • frunze de busuioc proaspete
  • 500 ml suc de rosii
  • sare,piper proaspat macinat
  • ulei de masline extra virgin
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna zdreanta:

Se feliaza ciupercile,se taie ceapa si usturoiul.Se calesc in putin ulei ceapa si usturoiul. Se adauga ciupercile,apoi sarea,piperul si busuiocul . Se ia tigaia de pe foc.

Se aseaza foile de lasagna in tava. Se imparte in trei compozitia de ciuperci si se pun peste fiecare rand de foi,terminand cu ciupercile.Se toarna sucul de rosii peste si se da la cuptor,cam 30-40 de minute.Se serveste calda si se orneaza cu frunze de busuioc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna zdreanta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

ieri la 15:13

Bomboane cu Oreo - Desertul delicios fără coacere

pe 17.09 la 07:28

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

pe 16.09 la 07:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]