Lasagna zdreanta

de Mitinita in Lasagna, 21 Oct 2011 | 4281 vizualizari

 

Chinul suprem pentru mine cand vine vorba de gatit este lasagna,prea complicata treaba cu fiertul foilor si murdaresc tot ce e disponibil la mine in bucatarie. De aceea am facut-o foarte rar,pana acum cand Bucataru Maniacu m-a invatat cum sa transform lasagna in ceva deloc complicat.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ciuperci de padure fierte
  • 9 foi de lasagna
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • frunze de busuioc proaspete
  • 500 ml suc de rosii
  • sare,piper proaspat macinat
  • ulei de masline extra virgin
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna zdreanta:

Se feliaza ciupercile,se taie ceapa si usturoiul.Se calesc in putin ulei ceapa si usturoiul. Se adauga ciupercile,apoi sarea,piperul si busuiocul . Se ia tigaia de pe foc.

Se aseaza foile de lasagna in tava. Se imparte in trei compozitia de ciuperci si se pun peste fiecare rand de foi,terminand cu ciupercile.Se toarna sucul de rosii peste si se da la cuptor,cam 30-40 de minute.Se serveste calda si se orneaza cu frunze de busuioc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna zdreanta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna italiana