Lecso

de Panacris in Mancaruri de legume, 30 Iul 2012 | 8970 vizualizari

 

Mai bine spus un fel de ghiveci, simplu si gustos, specific bucatariei maghiare;) si copilariei mele! :)

 

INGREDIENTE

  • ceapa galbena Bio 3 bucati,
  • ardei grasi colorati Bio 6 bucati,
  • rosii coapte Bio 6-8 bucati,
  • oua Bio 4 bucati,
  • sare iodata,
  • ulei de floarea soarelui.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lecso:

Ceapa se curata, se taie felii subtiri si se punela dinstiut in ulei cu putina apa. Dupa ce s-a albit, se adauga ardeii, curatati si taiati fideluta, se lasa la fiert, acoperit, cca. 15 minute la foc mic.

Intre timp rosiile se spala si se taie rondele subtiri, se adauga la amestecul de ceapa si ardei, se asezoneaza de sare si se lasa la feirt la foc mic, acoperit, cca. 10 minute, pana se scade bine manacarica. Ouale se bat energic si se adauga la final, dupa ce se opreste focul, amestecandu-se energic, pentru nu se "branzi" ouale, se ramana fasii subtiri. Eu din nou am ratat, aceasta operatie, dar sunt pe drumul cel bun, intre fasii si "branzeala" :))

Cu paine proaspata de casa e un deliciu!:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Lecso" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]