Limba cu masline

de getix in Porc, 2 Iul 2011 | 5133 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 limba de porc
  •  masline
  • bulion sau rosii
  • 1 ceapa
  • ulei
  • 1 pahar vin alb
  • sare
  • foi de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba cu masline:

Se spala limba de porc si se pune la fiert in apa  rece cu sare si foi de dafin,  cca 30 min. Dupa ce a fiert se scoate  din apa, se curata de pielite si grasimi si se feliaza. Se pune iar la fiert pt 10 min. Maslinele se dau si ele in fiert pt a se desara Se toaca ceapa marunt si se caleste in putin ulei, apoi se adauga rosiile (sau bulionul). Se stinge  cu  supa ( daca ai pregatita ) sau apa.Se adauga limba , maslinele si vinul  si se lasa la foc mic  pentru cateva minute . Se presara marar . Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

horia 1

06.07.2011, 22:19

un fel de mancare (delicatesa ptr. mine),pe care nu-l pot refuza niciodata.iti multumesc ptr. comentariu!

diaconta 1

06.07.2011, 22:23

vroiam sa zic ceva...da' mai bine tac

DIANA B 1

10.08.2011, 15:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Limba de porc afumata cu masline