Limba de vita cu ierburi si dovlecel la slow cooker Crock-Pot

de Bya Ralu in , 24 Aug 2018 | 3520 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • limba de vita
  • ulei de masline
  • 2 cepe albe
  • 2 catei de usturoi
  • 2 dovlecei
  • ierburi italiene delikat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba de vita cu ierburi si dovlecel la slow cooker Crock-Pot:

Se pune pe foc o oala incapatoare cu 2 l de apa si 2 linguri otet si sare.

Cand incepe sa fiarba apa, se pune limba spalata si se acopera cu un capac.

Se da in clocot 3-4 minute, dupa care se ia de pe foc si se lasa in apa calda inca vreo 10 minute.

 Se scoate pe un tocator limba de vita si se curata de grasime si de partea alba, se taie in bucati si se pune in slow cooker-ul Crock-Pot.

Se condimenteaza cu ierburi italiene, se stropesc cu ulei de masline, se pune apa si se seteaza la HIGH 4:00 ore.

Dupa circa 1 ora jumate, se adauga ceapa tocata marunt si usturoiul pisat.

Dovlecelul se taie cuburi si se adauga cu vreo 40 minute inainte sa fie gata.

Se serveste cu piure de cartofi si muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba de vita cu ierburi si dovlecel la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă