Little guguluf

de Ligia Bxl in Prajituri, 20 Ian 2011 | 3526 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ptr gugulufi:
  • 10gr de drojdie
  • 50 ml de lapte cald
  • 225 gr de faina
  • 50 gr de unt moale
  • 3 oua
  • 20gr de zahar pudra
  • 1/2 lingurita de sare
  • ptr sirop:
  • zeama de la o lamaie
  • 500 ml de apa
  • 250 gr de zahar
  • putina esenta de vanilie si putin de rom
  • ptr decorat bombonele
  • frisca
  • ciocolata lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Little guguluf:

Se pune drojdia intr-un bol la crescut 30 minute cu putin lapte si putina faina. Apoi se topeste untul si se amesteca cu ouale intr-un alt vas se adauga drojdia crescuta , zaharul si sare si se amesteca bine toate. Se lasa aceasta coca la crescut intr-un loc cald timp de 30 minute.Dupa ce a crescut se ung formele cu unt si se pune cate putina coca si se dau la copt.Dupa coacere se lasa putin la racit si se face un sirop din ingredienele de mai sus si se insiropeaza fiecare guguluf apoi se orneaza cu ciocolata lichida,bombonele si in mijloc se pune putina frisca.Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Little guguluf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

tanyapatap 1

21.01.2011, 00:18

BRAVO IUBITA CE BINE ARATA SUPEER...

mirela0911 1

21.01.2011, 22:27

o sa iau de aici 2 ca la Andreea n-am mai gasit

Ligia Bxl 1

22.01.2011, 20:19

fetele multumesc ptr aprecieri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf din albusuri, cu stafide