Macaroane cu branza

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 16 Dec 2014 | 3202 vizualizari

 

Un dulce buun!

 

INGREDIENTE

  • apa;
  • un praf de sare;
  • un pachet de macaroane;
  • 2 cani zahar;
  • 3 oua;
  • o mana de stafide;
  • 1 kg branza de vaci dulce sau desarata;
  • esenta;
  • o lingura ulei/unt/margarina.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu branza:

Intr-o cratita se pune apa la fiert cu un praf de sare. Cand incepe sa clocoteasca, se pun macaroanele, se mai fierb cateva minute, iar apoi se opreste focul si se pune un capac peste cratita, care se tine pana cand se umfla macaroanele.

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi!

Intr-o alta cratita se arde o cana de zahar si se imbraca peretii acesteia cu zaharul caramelizat.

Dupa aceea, intr-un castron se amesteca ouale, o cana de zahar, stafidele, branza, esenta si uleiul.

Macaroanele se clatesc cu apa rece, se scurg bine si se pun peste compozitia din castron. Se amesteca, apoi se toarna in cratita cu zaharul caramelizat, care intre timp s-a crapat. Se baga la cuptor pana cand capata o culoare maronie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mac and cheese - Rețeta cremoasă și delicioasă de macaroane cu brânză