Maccheroni cu ricotta

de - Andreea - in Paste, 28 Dec 2011 | 3988 vizualizari

 

o reteta de paste foarte gustoasa....

 

INGREDIENTE

  • 400 gr maccheroni
  • 200 gr ricotta
  • 1 lingura parmezan
  • 1 mana buna de spanac(chiar si congelat)
  • 1 pahar smintina
  • 25 gr unt
  • piper sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maccheroni cu ricotta:

Se spala spanacul, se opareste si se toaca marunt.

Se pune intr-o cratita ricotta, spanacul, parmezanul si putina sare. Cu o lingura de lemn se amesteca bine.

Separat in alta tigaie se topeste untul peste care se adauga compozitia de ricotta si se dilueaza cu smintina. Se amesteca totul foarte bine pina cind va arata ca o crema. Se ia de pe foc si se tine la cald.

Se pune o oala cu apa la foc. Se adauga sare si cind apa fierbe se adauga pastele care se lasa conform timpului indicat pe ambalaj.

Cind sunt gata se scot si se amesteca cu compozitia de ricotta adaugind putin piper.

POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Maccheroni cu ricotta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu Ricotta, Pancetta și rucola