Tagliatelle cu Ricotta, Pancetta și rucola

de Satisfyyourcravings in Paste, 13 Mar 2014 | 2972 vizualizari

 

Un preparat rapid și gustos pentru mămici grăbite.

 

INGREDIENTE

  • 250 grame tagliatelle proaspete
  • 5 fâșii de Pancetta
  • 100 grame Ricotta
  • 30 grame rucola
  • 3 căței de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu Ricotta, Pancetta și rucola:

Pastele se fierb în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. 

Într-o tigaie se prăjesc feliile de Pancetta până devin crocante. Se scot pe un prosop din hârtie. 

Se aruncă o parte din grăsimea rămasă în tigaie și se adaugă usturoiul tocat. Se călește câteva minute, până se infuzează uleiul. Se adaugă pastele și se amestecă până când acestea sunt acoperite complet de ulei. 

Se împarte în farfurii, apoi se așează Pancetta ruptă în bucăți, bulgărași de Ricotta si rucola. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu Ricotta, Pancetta și rucola" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

laura_n 1

14.03.2014, 13:56

ce sa vrei mai mult

cristeena20 1

27.03.2014, 18:22

vai ce bine arata!!!le pun la favorite!!

Satisfyyourcravings 1

06.04.2014, 09:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Maccheroni cu ricotta