Macrou la cuptor

de getix in Peste, 25 Mar 2014 | 10746 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga macrou
  • 2 cepe
  • 1 conserva rosii cuburi
  • sare
  • rozmarin
  • piper
  • lemongrass
  • patrunjel
  • ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la cuptor:

Pestele se taie pe burta, se curata,  se decapiteaza, apoi se spala.

Se usuca  cu prosop de hartie, se unge cu ulei apoi se condimenteaza.

Ceapa se taie julien.

Se umple apoi fiecare bucata de peste cu ceapa si rosii.

Se pun in tava tapetata cu hartie de copt, se acopera cu folie de aluminiu si se introduce  la cuptor pentru 15-20 min.  

Se serveste cu patrunjel tocat si mamaliguta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Stiuca in sos de rosii , cu cartofi prajiti