Macrou prajit cu mujdei

de VERONICA2607 in Peste, 23 Feb 2012 | 6457 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pesti macrou
  • sare
  • 100 gr malai
  • 400 ml ulei
  • Mujdei:
  • 4 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • zeama de la un sfert de lamaie
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou prajit cu mujdei:

Pestele se curata de intestine, se spala bine, se taie in bucati, fiecare peste in 3 bucati. Se sareaza bine si se lasa 15 minute sa ia sare. Dupa cele 15 minute se scurge pestele bine, se pune uleiul la incins intr-o tigaie, se da fiecare bucata de peste prin malai si se pune la prajit, se intoarce pe fiecare parte.Cand este gata se scoate pe servetele pentru a absorbi uleiul.

Mujdeiul: Se curata usturoiul, se piseza cu clestele de usturoi, se sareaza si pipereaza si se freaca ca pe maioneza cu cele 3 linguri de ulei putin cate putin, la sfarsit se adauga si zeama de lamaie.Daca doriti mujdeiul mai slab adaugati o lingura de apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou prajit cu mujdei" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

gaby_gabytza 1

24.02.2012, 14:14

RuxyRux 1

24.02.2012, 23:12

Mai mi-e o foame de zile mari...si ma uit la pestele tau de as musca ecranul

VERONICA2607 1

25.02.2012, 08:18

... Ruxi te invit la masa duminica...va fi peste din belsug

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Filé de macrou în crustă de ovăz, cu rubarbă şi sos de maioneză cu leurdă