Madeleine cu iaurt

de ianculubita in Prajituri, 2 Sep 2011 | 4813 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2borcanele iaurt de fructe(125g fiecare)
  • 4oua
  • 2borcanele si jumatate de zahar(aceeasi masura ca la iaurt)
  • 1borcanel si jumatate de ulei
  • 5borcanele de faina
  • 1praf de copt
  • vanilie
Portii: 40
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Madeleine cu iaurt:

Se amesteca ouale cu iaurt, zahar, ulei turnat cate putin, praful de copt stins, vanilia si la urma faina; Compozitia se toarna in forme si se da la cuptor 10-15 minute, depinde de cuptor; Pentru ca eu am intampinat greutati la scosul din forme, am uns cu foarte putin ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Madeleine cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu branza de vaci si piersici