Maioneza

de JulyCris in Sosuri, 25 Apr 2014 | 3650 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 galbenusuri(1 fiert+1 crud)
  • 500 ml ulei
  • 1 lingurita mustar(optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza:

Se fierbe un ou si se ia galbenusul. Un alt ou crud,se separa de albus. Galbenusurile se pun intr-un castron de plastic,se paseaza bine cel fiert si se amesteca usor pana se omogenizeaza.Se adauga mustarul. Turnam ulei in fir subtire putin cate putin si amestecam cu o lingura de lemn in acelasi sens pana terminam tot uleiul sau pana facem cata maioneza ne trebuie.

TIPS-URI

1

In caz ca maioneza se taie se adauga o lingurita de apa rece si se amesteca din nou.Sau zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos pentru oua rosii