Mamaliga

de Andra_Constantinescu in Piine, 22 Dec 2014 | 3138 vizualizari

 

Scriu si reteta la mamaliga mea, la care de data aceasta am masurat cantitatile exacte. Ca porii, am impartit-o in 4.

 

INGREDIENTE

  • 1l apa;
  • o lingurita sare;
  • o lingura ulei;
  • 250g malai.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga:

Se pun apa, sarea si uleiul intr-un tuci si, inainte de a clocoti apa, se adauga malaiul, amestecandu-se in acelasi timp. Se lasa la foc mic sa se coaca, amestecandu-se din cand in cand. La final se toarna intr-un/o castron/farfurie umezit/a cu apa rece sau se rastoarna pe un carpator.

TIPS-URI

1

Se pune o lingura de ulei in mamaliga pentru a nu se lipi prea tare de tuci.

2

Malaiul se pune inainte de a clocoti apa pentru a nu se forma cocoloase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 550 lei
1099.99 lei
549.99 lei

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

22.12.2014, 12:51

Corinuta 1

22.12.2014, 13:28

Gherca Daniela 1

22.12.2014, 13:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]