Mamaliga topsita

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 15 Iun 2010 | 9424 vizualizari

 

o mancare usoara si gustoasa,atat calda cat si rece

 

INGREDIENTE

  • faina de malai grisata
  • sare
  • branza de oaie(din cas)
  • cascaval gras 150 g
  • cascaval simplu 150 g
  • 2 linguri de unt
  • slanina afumata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga topsita:

Se pune apa la foc cu sare sa fiarba,apoi se pune faina de malai si se amesteca bine, se lasa sa fiarba bine

Se pun cubulete de unt intr-un vas mai inalt si nu foarte lat,apoi se pune un strat de mamaliguta, unul de branza, apoi iar mamaliguta si cascaval din nou mamaliguta si cascaval si la final se pune mamaliguta si se presara cascaval desupra.

Se da la cuptor pentru 15 minute la 180 grade

Se serveste cu feliute de slanina prajita si muraturi cine doreste

Asa se facea mamaliguta topsita la bunica la tara (fara cascaval se punea numai branza) si era minunata o mancare usoara si gustoasa atat calda cat si rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga topsita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite umplute cu ciuperci si crema de branza cu spanac