Mancarica de legume cu carne

de kukibella in Oaie, 23 Mai 2012 | 5085 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg.carne de miel;
  • 1 roşie;
  • 8-10 cepe arpagic;
  • 1 dovlecel;
  • 2 ardei verzi;
  • 1 ardei roşu;
  • 150 gr. mazare;
  • 1 cartof;
  • 1 morcov;
  • sare;
  • piper negru;
  • fulgi de ardei;
  • 2-3 catei de usturoi;
  • 2 ling.ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de legume cu carne:

cepele arpagic şi usturoiul se calesc un pic ın ulei dupa care se adauga carnea.

se acopera cu capac şi se lasa la foc mic.(aprox.10 min.)

morcovul şi cartoful se taie cubulete şi se adauga peste carne.

ardeii taiati bucati mari,dovlecelul taiat cubulete ımpreuna cu mazarea se pun in cratita.

se lasa la foc mic aprox.20 min.

dupa 20 de min.se adauga roşia curatata  de coaja şi taiata cubulete.

se adauga condimentele.

se mai adauga 1/2 pahar de apa fierbinte,se acopera cu capac şi se mai lasa pe foc mic pana s-au facut legumele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de legume cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

ieri la 09:14

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

pe 12.05 la 20:55

Tartă cu caise

pe 12.05 la 20:45

Clătită XXL cu fulgi de ovăz

pe 12.05 la 20:32

Pâine de casă cu semințe - Rețeta ușoară, fără frământare

pe 12.05 la 09:25

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști