Mancarica de legume cu carne

de kukibella in Oaie, 23 Mai 2012 | 5150 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg.carne de miel;
  • 1 roşie;
  • 8-10 cepe arpagic;
  • 1 dovlecel;
  • 2 ardei verzi;
  • 1 ardei roşu;
  • 150 gr. mazare;
  • 1 cartof;
  • 1 morcov;
  • sare;
  • piper negru;
  • fulgi de ardei;
  • 2-3 catei de usturoi;
  • 2 ling.ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de legume cu carne:

cepele arpagic şi usturoiul se calesc un pic ın ulei dupa care se adauga carnea.

se acopera cu capac şi se lasa la foc mic.(aprox.10 min.)

morcovul şi cartoful se taie cubulete şi se adauga peste carne.

ardeii taiati bucati mari,dovlecelul taiat cubulete ımpreuna cu mazarea se pun in cratita.

se lasa la foc mic aprox.20 min.

dupa 20 de min.se adauga roşia curatata  de coaja şi taiata cubulete.

se adauga condimentele.

se mai adauga 1/2 pahar de apa fierbinte,se acopera cu capac şi se mai lasa pe foc mic pana s-au facut legumele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de legume cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta