Mancarica scazuta de post

de mimmi in Mancaruri de post, 19 Noi 2011 | 4418 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g mazare(la conserva)
  • 350 g dovlecel
  • 3 vinete
  • 2 ardei
  • 2 cepe mai mici sau 1 mai mare
  • patrunjel verde
  • 100-150 g rosii (cuburi)
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare,piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica scazuta de post:

Prima data,spalam vanata(o lasam cu coaja),o taiem cubulete,o punem intr-un bol,o saram si o lasam cca 15 minute sa iasa amareala din ea. Pana atunci,curatam ceapa si usturoiul,le taiem marunt si le calim in ulei. Spalam dovlecelul,il taiem cubulete si il adaugam peste ceapa. Strecuram si spalam vinetele si le adaugam si pe ele peste ceapa. Adaugam un pahar cu apa si lasam sa fiarba pana se inmoaie legumele. Spre final adaugam mazarea,rosiile,patrunjelul tocat,ardeii taiati cubulete,sare si piper si lasam sa mai dea un clocot. Servim cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica scazuta de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

19.11.2011, 21:08

bun bun

Rocsi 1

19.11.2011, 21:25

imi place,asa ca vin la masa

mena29 1

20.11.2011, 19:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi, cu ardei copti