Mazare cu copanele de pui

de Dya Daniela Andrei in Pui, 20 Sep 2013 | 14888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele de pui
  • 500 ml supa de pui
  • 2 borcane de 800 ml cu mazare conservata
  • 2 cepe mari
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 2 morcovi potriviti
  • o bucata mica de telina
  • ulei pentru prajit
  • sare si busuioc dupa gust
  • 50 ml bulion/suc de rosii
  • patrunjel si marar proaspete
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu copanele de pui:

Rumenim copanelele. Adaugam legumele taiate in cuburi mici si le calim usor. Adaugam mazarea si supa de pui si lasam sa fiarba la foc potrivit pentru 30-40 de minute. Condimentam dupa gust, adaugam bulionul si lasam sa dea in clocot. Presaram verdeturile tocate dupa ce am inchis focul.

Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

Daca mazarea este proaspata, timpul de fierbere va creste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu copanele de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu pulpe de pui