Mazare cu copanele de pui

de Dya Daniela Andrei in Pui, 20 Sep 2013 | 15076 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele de pui
  • 500 ml supa de pui
  • 2 borcane de 800 ml cu mazare conservata
  • 2 cepe mari
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 2 morcovi potriviti
  • o bucata mica de telina
  • ulei pentru prajit
  • sare si busuioc dupa gust
  • 50 ml bulion/suc de rosii
  • patrunjel si marar proaspete
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu copanele de pui:

Rumenim copanelele. Adaugam legumele taiate in cuburi mici si le calim usor. Adaugam mazarea si supa de pui si lasam sa fiarba la foc potrivit pentru 30-40 de minute. Condimentam dupa gust, adaugam bulionul si lasam sa dea in clocot. Presaram verdeturile tocate dupa ce am inchis focul.

Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

Daca mazarea este proaspata, timpul de fierbere va creste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu copanele de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (26)

Dya Daniela Andrei 1

21.09.2013, 08:52

Te pup draga Sidy!

_Alina_ 1

21.09.2013, 11:09

Mmm, ce bunatate!

kantovi 1

18.03.2014, 11:55

nu pare prea dificil , cred ca am sa incerc si eu ..... merci

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]