Mazare cu pui

de La Ancuta in Pui, 1 Noi 2010 | 7624 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui (sau piept de pui)
  • 1 borcan de mazare
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 lingura faina
  • bulion sau pasta de rosii (dupa gust)
  • cimbru
  • marar
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu pui:

Se spala carnea, se taie si se pune la fiert. Se spumeaza daca este nevoie.

Ceapa si ardeiul se taie marunt si se adauga peste carne. Se pune capacul si se lasa sa firba. Cand e aproape fiarta carnea se adauga bulionul sau pasta de rosii. Se lasa sa mai dea cateva clocote si se adauga mazarea scursa de apa.

Mazarea fiind deja fiarta se lasa sa dea doar cateva clocote. Se desface faina in putina apa si se adauga in mancare. Se mai fierbe putin, pana se leaga sosul, se adauga cimbru si marar si se potriveste de sare si piper.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

La Ancuta 1

02.11.2010, 20:27

Pai daca-ti place, hai repede la masa Adinacarla

Adinacarla 1

03.11.2010, 16:54

As venii sigur daca ai fi putin mai aproape...dar daca mai ajung vreodata prin sibiu sigur vin la masa...ma primesti?

La Ancuta 1

03.11.2010, 19:06

dar nu garantez ca am mazare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]