Mic-dejun cu omleta coapta

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2013 | 4190 vizualizari

 

Toata lumea stie ca dragostea trece si prin stomac . De-ati fi vazut ce gales imi zambea barbatu' cand s-a trezit si a gasit platoul cu mic-dejun !!! Multumesc Bucatarasilor , daca am vazut ca e ,, la moda '' omleta la cuptor , am aplicat si eu :).

 

INGREDIENTE

  • 150 gr mini-champignon
  • 100 gr carnaciori picanti uscati
  • 100 gr sunca
  • 100 gr telemea
  • 2 cepe verzi
  • 4 oua
  • 4 linguri faina alba
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • rosii , castraveti , salata verde .
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic-dejun cu omleta coapta:

Ciupercutele le-am taiat jumatati si le-am fiert in apa cu sare . Am taiat cuburi mezelurile si telemeaua . Am amestecat totul cu ceapa rondele . Separat am batut ouale cu un praf de sare si am incorporat faina .

La sfarsit am amestecat toate ingredientele si le-am pus la copt intr-o tava de cozonac tapetata cu hartie de copt . Am copt 15 minute pana cand omleta a inceput sa se rumeneasca . Dupa racire am feliat omleta si am servit-o pe un platou insotita de legume proaspete .

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic-dejun cu omleta coapta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cartofi si carnati