Millefeuille

de Dea_Dea in Dulciuri, 31 Mai 2014 | 3796 vizualizari

 

Desert frantuzesc!

 

INGREDIENTE

  • INGREDIENTE:
  • 400 gr aluat foietaj
  • 1 plic crema de vanilie
  • 400 ml lapte rece
  • sos de capsuni
  • sos de ciocolata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Millefeuille:

MOD DE PREPARARE

Intindem aluatul foietaj  si taiem dreptunghiuri de 3 degete(3 cm ) si lungi cam de 5-6 cm .Se pun in tava, se inteapa cu furculita, se acopera cu hartie de copt si se dau la cuptor. Cand sunt aproape gata se scoate hartia de copt , se presara zahar si se cocace pana se rumeneste putin . Se scot si se lasa la racit.

Crema: Se pune laptele intr-un vas inalt , turnam crema si mixam.

Asamblare:

Se ia o bucata se pune crema de vanilie, sos de capsuni, iarasi aluat, crema, sos de capsuni , aluat crema si sos de ciocolata.

TIPS-URI

1

Deasupra se poate presara zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Millefeuille" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu rabarbura(rubarba)