Mousse cu capsuni si branza mascarpone Delaco

de Gusti in Prajituri, 22 Mar 2013 | 10590 vizualizari

 

Am pregatit un desert fin cu crema mascarpone Delaco.

 

INGREDIENTE

  • 40 g zahar brun
  • 1/2 lingura gelatina
  • 200 g capsuni
  • 250 g branza mascarpone
  • ciocolata rasa pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mousse cu capsuni si branza mascarpone Delaco:

 Se combina zaharul cu 60 ml apa intr-o cratita mica, se amesteca putin, pana zaharul se dizolva.

Gelatina se pune peste siropul de zahar si se amesteca pana se dizolva. Se lasa la rece.

Capsunile se paseaza pana se obtine un piure fin, se adauga mascarpone si se amesteca pana se omogenizeaza. Se adauga siropul racit si se amesteca usor.

Se toarna mousse-ul in forme de sufleuri sau pahare si se da la racit peste noapte.

Pentru a servi mousse-ul, se scufunda baza vaselor in apa fierbinte pentru 10 minute, apoi se rastoarna pe o farfurie.

Se orneaza cu capsuni, ciocolata rasa, fiecare dupa cum doreste.

TIPS-URI

1

mousse-ul se tine la frigider peste noapte, pentru a se inchega bine

2

se poate pune si in congelator pentru cateva ore si atunci se transforma intr-o inghetata delicioasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse cu capsuni si branza mascarpone Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Lau 1

22.03.2013, 20:10

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

27.03.2013, 13:03

Foarte bine arata!

Ancutsa 1

13.01.2018, 10:51

Foarte bun, mai ales cand vrei sa-i rasfeti in week-end pe cei dragi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Snickers