Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata si smantana

de Dea_Dea in Prajituri, 26 Mar 2013 | 4284 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor Un desert rapid si gustos!!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 gr branza de vaci
  • 5 linguri de zahar
  • coaja de lamaie
  • esenta de vanilie
  • 2 oua
  • o lingurita praf de copt
  • 1 borcan de dulceata
  • 400 ml smantana
  • ulei pentru prajit
  • faina cat cuprinde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata si smantana:

Reteta de preparare a papanasilor

Branza se mixeaza bine cu zaharul, se adauga 200 ml de smantana, ouale, coaja de lamaie , esenta de vanilie si se omogenizeaza. treptat se incorporeaza faina pana devine un aluat care se poate intinde cu sucitorul.

Uleiul se pune la incins, se intinde aluatul si se taie forme rotunde, in mijloc se face gaura, cu aluatul decupat se face biluta.

Se pun la prajit , iar apoi in golul din ele se pune dulceata , biluta , peste se pune smantana si din nou dulceata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor