Musaca cu carne tocata de pui si parmezan

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 8 Dec 2014 | 4510 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 0,500 kg de cartofi
  • 1 kg de carne tocata de pui
  • 200 gr de parmezan
  • 3 oua
  • 1 ceapa
  • 2-3 lg lapte
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu carne tocata de pui si parmezan:

Cartofii ii fierbem in apa cu putina sare,cand sunt gata ii lasam sa se raceasca si ii curatam.Intr-o tigaie punem putin ulei si carnea tocata de pui si o lasam sa se faca bine.Ceapa se toaca și se înăbușe câteva minute împreună cu carnea tocata de pui.

Se adaugă sare și piper.Intr-un vas termorezistent se așează un prim strat din cartofii fierți .Se pune 1/2 din carne,se rade parmezan, un alt strat de cartofi,unul de carne și iar radem parmezan. Se bat ouale, se amesteca cu laptele, sare si putin piper si se toarna peste compozitia din vasul termorezistent. Se da la cuptor pana se rumeneste.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu carne tocata de pui si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]