Muschi de porc pe pat de ceapa

de Bunica in Porc, 26 Dec 2021 | 5657 vizualizari

 

Un preparat rafinat !

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de muschi
  • 300 g. ciuperci
  • 2 cepe mari
  • o legatura de marar
  • 200 g. cascaval
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc pe pat de ceapa:

Curata o ceapa mare, spal-o si o toci marunt.

Intr-o tigaie potrivita pune o lingura de ulei si caleste ceapa sa devina sticloasa.

Ciupercile spalate si tocate marunt le pui in tigaie peste ceapa si calesti pana scade zeama lasata de ciuperci.

Dai tigaia deoparte si lasi sa se raceasca.

Cand s-a racit compozitia pui verdeata spalata si tocata marunt.

Cealalta ceapa uratata ,spalate o toci julien .

Bucatile de muschi le condimentezi dupa bunul plac,eu le-am sarat,piperat si dat cu cimbru.

Cepa tocata julien o pui intr-o tava unsa cu cea de a doua lingura de ulei.

Deasupra aranjezi cele 4 bucati de muschi.

Peste fiecare bucata de muschi adaugi cate doua linguri de ciuperci si dai la cuptorul incins la 160 grade pentru 25-30 minute.

Intre timp ,cat sta muschiul la cuptor rade cascavalul.

Scoti tava din cuptor,pui cate 2 linguri de cascaval ras peste fiecare bucata de mischi si mai dai la cuptor pentru 10  minute.

Se serveste cald cu salata de muraturi sau cu salata verde.

 

 

TIPS-URI

1

muschi de porc,ciuperci,ceapa,ulei ,condimente,cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc pe pat de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc in bait