Un preparat rafinat !
Curata o ceapa mare, spal-o si o toci marunt.
Intr-o tigaie potrivita pune o lingura de ulei si caleste ceapa sa devina sticloasa.
Ciupercile spalate si tocate marunt le pui in tigaie peste ceapa si calesti pana scade zeama lasata de ciuperci.
Dai tigaia deoparte si lasi sa se raceasca.
Cand s-a racit compozitia pui verdeata spalata si tocata marunt.
Cealalta ceapa uratata ,spalate o toci julien .
Bucatile de muschi le condimentezi dupa bunul plac,eu le-am sarat,piperat si dat cu cimbru.
Cepa tocata julien o pui intr-o tava unsa cu cea de a doua lingura de ulei.
Deasupra aranjezi cele 4 bucati de muschi.
Peste fiecare bucata de muschi adaugi cate doua linguri de ciuperci si dai la cuptorul incins la 160 grade pentru 25-30 minute.
Intre timp ,cat sta muschiul la cuptor rade cascavalul.
Scoti tava din cuptor,pui cate 2 linguri de cascaval ras peste fiecare bucata de mischi si mai dai la cuptor pentru 10 minute.
Se serveste cald cu salata de muraturi sau cu salata verde.
1
muschi de porc,ciuperci,ceapa,ulei ,condimente,cascaval