Nu stiu daca sa ii spun muschiulet in crusta de ierburi, ca ierburi i-am pus, dar nu destule incat sa formeze o crusta, asa ca l-am lasat...muschiulet cu verdeturi. :)
Am spalat muschiuletul si l-am uns cu ulei de masline.
Am scotocit in dulapiorul cu borcanele, de unde am ales cateva ierburi cumparate in primavara dintr-un targ. Au fost recoltate si uscate cu tot cu frunze si flori si au si acum un parfum pe care condimentele din magazine nu il cunosc...
Am imbracat carnea in cimbru, busuioc si sovarf si am condimentat-o cu sare si piper.
Am stropit-o cu putina apa si vin rosu si am pus-o la cuptor, la foc potrivit, cam 1h, 30 min.
Drept garnitura am pregatit o mana de ciuperci mici champignon, pe care le-am calit intr-o tigaie, impreuna cu 2 graunti de usturoi, iar peste carne am prelins o lingura de chutney de mere.