Muschiulet de porc impanat

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 10 Noi 2010 | 18455 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de muschiulet de porc
  • 1 rosie
  • cateva felii de kaizer
  • cateva felii de branza(eu am folosit de capra ,d-asta aveam in casa)
  • 2-3 linguri iaurt
  • 2-3 catei de usturoi
  • marar uscat
  • rozmarin uscat.
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc impanat:

Muschiuletul de porc se spala si apoi se cresteaza in cateva locuri avand grija sa nu taiem pana jos carnea.Asezam muschiuletul pe o folie de aluminiu, il condimentam cu sare si piper dupa gust  si il ungem bine cu un amestec preparat din cateva linguri de iaurt si cativa catei de usturoi zdrobiti.In fiecare taietura facuta punem cate o felie de rosie , una de kaizer si una de branza.Presaram marar si rozmarin si apoi infasuram bine in folia de aluminiu.Dam la cuptor pentru circa 45 min.dupa care desfacem usor folia si mai lasam 20-30 min. la cuptor pentru o buna rumenire.

Servim alaturi de o garnitura de piure de cartofi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc impanat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (61)

Bucataras Medi 1

26.11.2010, 08:41

multumesc Adina carla..................

mena29 1

13.12.2010, 22:08

Uite ce bunatate am ratat cand mai faci sa ma chemi si pe mine draga medi

Bucataras Medi 1

14.12.2010, 13:50

Mena, intotdeauna esti pe lista mea.....pup................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc in crusta de mustar