Naut cu ceapa si kaizer

de Bya Ralu in Porc, 3 Mai 2016 | 3992 vizualizari

 

O mancarica rapida care se face repede si e foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 100 g kaizer
  • 1 ceapa rosie
  • 1 conserva naut
  • unt
  • sare/piper/busuioc uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Naut cu ceapa si kaizer:

Nautul se scurge de zeama si se spala bine sub jet de apa rece.

Kaizerul se taie bucati potrivite, dupa placul fiecaruia, se pune in tigaie impreuna cu untul, dupa cateva minute se adauga si ceapa rosie taiata solzisori si condimentele.

Se acopera cu apa, punem nautul si lasam la foc mic sa fiarba ceapa si kaizerul.

Cand zeama a scazut se poate servi.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Naut cu ceapa si kaizer" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Bya Ralu 1

04.05.2016, 00:18

mihaelar63 1

06.05.2016, 00:54

Cu busu nu m-am gandit

Bya Ralu 1

08.05.2016, 21:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc cu prune si miere de pin