Negresa ( II ) cu dulceata de caise si fulgi de ciocolata

de Pushaa in Prajituri, 27 Iul 2014 | 8653 vizualizari

 

Ador aceasta prajitura in orice combinatie!

 

INGREDIENTE

  • 3 cani de faina
  • 300 gr dulceata de caise
  • 2 linguri cacao
  • 100 gr fulgi de ciocolata
  • 1 cana apa minerala
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • esenta de rom
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa ( II ) cu dulceata de caise si fulgi de ciocolata:

Se amesteca faina cu praful de copt, sarea, zaharul, zahar vanilat, esenta de rom si cacao. Apoi adaugam dulceata uleiul si apa mineral. Amestecam bine. Daca mai e nevoie mai punem putina apa. La final adaugam ciocolata si turnam aluatul in tava in care am pus hartie de copt.

Dam la cuptor 30 minute.

Deasupra eu i-am pus un toping de dulceata de soc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa ( II ) cu dulceata de caise si fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]