Șnițele vieneze cu susan

de Alexandra Elena in Porc, 10 Mai 2013 | 4056 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata de muschi de porc 800-900 g
  • 6 oua
  • faina
  • pesmet
  • susan
  • sare, piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Șnițele vieneze cu susan:

Mai intai feliem carnea, apoi o condimentam cu sare si piper si o batem cu ciocanul special. Dupa ce am batut toate snitelele le dam prin faina, presam faina pentru a cadea in farfurie surplusul de faina. Apoi le dam prin ouale batute bine (in care adaugam putina sare si piper), apoi prin pesmet amestecat cu susan, acoperim bine carnea cu pesmet.

Le pregatim pe toate, punem uleiul la incins si le prajim pana devin aurii.

TIPS-URI

1

La ouale batute se poate adauga si putina apa minerala sau lapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Șnițele vieneze cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel vienez