Oameni de Zapada.....aperitive

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 18 Dec 2016 | 7579 vizualizari

 

Imi plac provocarile si nu le pot rezista, asa ca am acceptat sa pregatesc cate ceva pentru o petrecere de Craciun in care se imbina mai multe elemente, teatru de papusi, cu o poveste in ton cu vremea, surprize culinare si multe altele.....

 

INGREDIENTE

  • 1.350 kg branza dulce grasa Ole
  • 150 g branza de oaie
  • 300 g unt
  • nuca de cocos
  • morcovi
  • ardei rosu
  • masline
  • bete de frigarui
  • 2 paini rotunde
Portii: 40
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oameni de Zapada.....aperitive:

Mai intai, am pregatit compozitia. Am omogenizat branza dulce cu branza de oaie si untul moale si le-am dat la frigider peste noapte. Tot seara, am fiert morcovii de dimensiuni diferite, i-am fiert mai al dente, sa-i pot taia ca sa pot forma palaria omuletilor. Dimineata, mi-am pregatit ''recuzita'' am taiat stelute din ardei rosu, stelute pe care le-am folosit ca baza sa sustina omuletii sa nu alunece pe frigaruie, mi-am taiat din masline ochisori si nasturi, din morcov nas si din ardei gura. Apoi am trecut la asamblat. Am format bilute din compozitia de branza, le-am tavalit prin nuca de cocos sa imite zapada, apoi am trecut la decorarea oamenilor de zapada. Se dau la rece pana se servesc.

TIPS-URI

1

painea rotunda o invelim in hartie colorata si o folosim ca baza sa infigem frigaruile cu oameni de zapada.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oameni de Zapada.....aperitive" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu limba de porc si sos de maioneza