Ochiuri cu cascaval

de Lau in Vita, 21 Iun 2014 | 4452 vizualizari

 

Multumesc Gaby pentru reteta,o reteta simpla dar foarte buna,am modificat putin reteta,

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 140 g cascaval
  • patrunjel verde
  • 2 felii pulpa de vita (pregatita la grill)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ochiuri cu cascaval:

Intr-o cratita adaugam 2 l de apa, putina sare si 3 linguri otet, punem la foc. Ouale le spargem pe rand intr-un bol si adaugam in apa care fierbe, lasam sa fiarba 3 minute. Le scoatem si le asezam intr-un vas termorezistent uns cu unt.

Intre timp, cat fierbe apa pregatim sosul Bechamel: intr-o cratita adaugam untul, cand s-a  topit adaugam faina si amestecam. Lasam cca 2 minute pe foc dupa care luam cratita de pe foc si adaugam treptat laptele amestecand continuu ca sa nu faca cocoloase

Punem vasul din nou pe foc si amestecam pana ce se ingroasa sosul, potrivim de sare, piper,nucsoara dupa gust, adaugam jumatate de cascaval dat prin razatoare, putin patrunjel verde tocat marunt si amestecam

Adaugam bucatile de carne in tava, sosul pregatit si deasupra adaugam restul de cascaval ras

Dam la cuptorul incalzit pana se rumeneste frumos deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ochiuri cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

ieri la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

ieri la 10:27

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

pe 08.10 la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]