Omleta cu cabanos si porumb

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 17 Iun 2014 | 3924 vizualizari

 

Un mic dejun rapid si delicios

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 cabanos de porc sau de pui
  • 2 lingurite de porumb fiert
  • cascaval sau parmezan ras
  • sare/piper
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cabanos si porumb:

Ouale se bat bine cu sare si piper.

Porumbul se scurge bine de zeama,iar cabanosul se taie feliute subtiri si se pun peste oua.

Cascavalul se taie buculete mici,amestecam cu compozitia de oua si se pun intr-o tigaie incinsa cu ulei.

Se intoarce cu grija pe partea cealalta.

Se serveste cu salata de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cabanos si porumb" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu ciuperci la cuptor