Omleta cu de toate

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2014 | 5302 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 3 felii branza topita Delaco
  • 200 gr telemea de vaca
  • 150 gr carnat de casa uscat
  • o jumatate ceapa rosie
  • 100 gr salam de vara
  • sare
  • piper
  • salata verde, ketchup si ridiche pentru decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu de toate:

Intr-un bol spargem ouale, adaugam branza telemea taiata cubulete, branza topita rupta bucatele mici, carnaciorul taiat felii, salamul si ceapa rosie taiate cubulete.

Amestecam bine pana la omogenizare, adaugam sare si piper dupa gust.

Incingem bine o tigaie cu putim ulei, adaugam compozitia si lasam la foc pana prinde o crusta maronie pe spate.

Cu ajutorul unei spatule o intoarcem usor si o inpaturam in doua.

Taiem pe jumatate si mai intoarcem odata pentru a ne asigura ca este bine facuta.

O servim ca atare sau cu salata langa.

TIPS-URI

1

puteti adauga si verdeturi sau orice idee aveti ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu de toate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]