Omleta cu dovleac

de Renataedina in Aperitive / Garnituri, 20 Ian 2014 | 4114 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac mai mic
  • 2 oua
  • 2 linguri de faina
  • sare
  • piper
  • boaia de ardei
  • Ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu dovleac:

Se curata dovlecelul si il dam pe razatoare, la gaura cea mai mare. Ouale se bat si se adauga dovlecelul razuit, faina, boaia de ardei, piperul si sarea. 

Se ia o lingura de amestec si se intinde intr-o tigaie si se prajesc.

Se poate servi cu muraturi si cu salate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de dovlecei la cuptor