Omleta cu dovleac

de Renataedina in Aperitive / Garnituri, 20 Ian 2014 | 4154 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac mai mic
  • 2 oua
  • 2 linguri de faina
  • sare
  • piper
  • boaia de ardei
  • Ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu dovleac:

Se curata dovlecelul si il dam pe razatoare, la gaura cea mai mare. Ouale se bat si se adauga dovlecelul razuit, faina, boaia de ardei, piperul si sarea. 

Se ia o lingura de amestec si se intinde intr-o tigaie si se prajesc.

Se poate servi cu muraturi si cu salate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de dovlecei