Omleta cu dovlecei

de Oana in Aperitive / Garnituri, 24 Iul 2013 | 3222 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel tanar
  • 4 felii subtiri de bacon
  • 3 oua
  • 100 gr telemea de vaca
  • 50 gr mozzarella
  • marar tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu dovlecei:

Dovlecelul se da pe razatoarea cu ochiuri mari si se trage in tigaie, in putin ulei de masline. Se adauga baconul feliat subtire si se mai lasa cateva minute pana se inmoaie. Ouale se bat bine si se amesteca cu telemeaua rasa. Se pun ouale in tigaie peste dovlecei si se lasa la foc mic. Se intoarce omleta pe partea cealalta cu ajutorul unei farfurii (sau cu un capac- se pune deasupra tigaii, se intoarce tigaia invers cu o miscare rapida si apoi omleta se aseaza usor in tigaie pe partea cealalta).

Se scoate omleta si se presara deasupra mozzarella rasa. Se serveste cu rosii proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de omleta cu perlute si legume