Omleta cu loboda si sunca la cuptor

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 19 Mai 2015 | 5080 vizualizari

 

dieta Dukan faza de croaziera, zilele PL

 

INGREDIENTE

  • 2 legaturi loboda (una verde, una rosie)
  • 3 felii sunca degresata
  • 3 oua
  • 1 lingura branza de vaci degresata
  • 1 lingura seminte de chia
  • 3 lingurite tarate de ovaz
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu loboda si sunca la cuptor:

Preincalzim cuptorul la 180 grdae.

Curatam si spalam loboda, apoi o taiem marunt si o punem intr-o tigaie antiaderenta la calit asa pe uscat, doar cu sare si piper dupa gust.

Dupa ce incepa sa lase apa adaugam sunca maruntita, lasam sa se gateasca pentru 5 minute impreuna iar la final adaugam 1 lingura de branza de vaci degresata.

Asezam in tava cuptorului 3 forme din silicon de minitarte, impartim loboda calita in cele 3 forme.

Ouale le batem cu furculita intr-un bol, adaugam 1 lingura seminte de chia si 3 lingurite tarate de ovaz, apoi turnam ouale batute peste loboda si sunca in formele de silicon.

Dam tava la cuptor (180 grade) pentru 10 minute.

Servim omleta calda sau rece.

Pofta buna!

     

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu loboda si sunca la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]