Omleta cu ton si patrunjel

de lilik in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2011 | 4610 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 conserva de ton in ulei de 80 gr
  • 1 lingura de parmezan ras
  • patrunjel verde
  • sare,piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ton si patrunjel:

Scurgem tonul de ulei si tocam patrunjelul marunt.

Batem ouale, adaugam restul ingredientelor si amestecam.

Punem o tigaie unsa cu ulei sa se incinga apoi punem ouale si cand omleta e rumena pe o parte o intoarcem si pe cealalta.

Scoatem pe o farfurie si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ton si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Maki & Californian Rolls