Omleta cu urda, marar si carne de porc de la garnita

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 25 Iul 2012 | 6098 vizualizari

 

Cui nu-i place carnea de porc afumata si pastrata la garnita??
Si merge la fix cu omleta.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 300 g urda
  • 3 linguri lapte
  • 3 linguri gris
  • sare
  • 1 legatura marar
  • 50 g unt
  • carne de porc de la garnita
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu urda, marar si carne de porc de la garnita:

Se pune intai grisul in laptele rece si se lasa cateva minute sa isi mareasca putin volumul dupa care se amesteca cu branza urda si mararul.

Se bat ouale, si se pun peste compozitia cu ou si urda.

Punem untul la topit pe foc in tigaia teflonata, turnam compozitia si mestecam de cateva ori pentru a se patrunde uniform, dupa care lasam sa se formeze crusta si intoarcem pe partea cealalta.

Am servit cu carne afumata de la garnita si muraturi.

TIPS-URI

1

Se poate amesteca si carnea in omleta

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu urda, marar si carne de porc de la garnita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Imbucaturi din paine prajita cu usturoi