Omleta taraneasca (jumari)

de palpabil in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2013 | 3170 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua (proaspete)
  • 4 ceapa verde
  • 5 -6 fire de marar (proaspat)
  • ulei
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta taraneasca (jumari):

Ouale se dezinfecteaza si se spala bine. Ceapa se curata si se spala impreuna cu mararul apoi se lasa la scurs intr-o sita.

Se sparg ouale unul cate unul intr-un bol si se bat bine cu un praf de sare.

Se pune putin ulei la incins.

Ceapa verde se taie in functie de preferinta fiecaruia si se pune in uleiul incins sa se caleasca putin.

Mararul tocat marunt, marunt se adauga peste ouale batute si se pune la prajit peste ceapa.

Cand s-a rumenit putin omleta cu ajutorul unei furculite se amesteca omleta pentru a se farama si pentru a se forma niste bucati sub forma de jumari.

Se aseaza pe farfurie si se serveste de preferinta cu branza proaspata.

POFTA BUNA!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta taraneasca (jumari)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Aurelia 07_07 1

05.05.2013, 21:55

La mic dejun sunt super

palpabil 1

05.05.2013, 23:14

am pus un desert "diacont" si poate o sa mai pun si maine unul

RuxyRux 1

06.05.2013, 00:12

Super! Place mult cu ceapa si marar...dar mergea o branzaaaaaaa ...Place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Plăcintă Dobrogeană