Orez cu cascaval si sos de rosii

de Miha in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2011 | 7966 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cescute orez
  • 100 g unt
  • 150 g cascaval
  • 1 pahar suc de rosii
  • sare si piper
  • patrunjel uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu cascaval si sos de rosii:

Orezul se spala in apa rece. Se clateste de cateva ori, frecandu-l usor intre degete.

Se pune utul la topit intr-o tigaie, apoi se pune orezul si se amesteca. Se toarna 2 cesti de apa (sau cat e necesar sa fie orezul acoperit) se sareaza si pipereaza dupa gust si se lasa sa fiarba acoperit, la foc mic. Cand apa a scazut si orezul este fiert se adauga sucul de rosii si cascavalul. Se omogenizeaza, apoi se toarna intr-un vas termorezistent uns cu unt si se da la cuptor pentru 10 minute.

Se scoate din cuptor si se presara cu patrunjel. Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu cascaval si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu rosii si telemea