Ostropel de pui cu mamaliga

de mihasara in Pui, 18 Mai 2015 | 4996 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui întregi
  • 1 cutie roşii decojite în bulion
  • 1 căpăţână usturoi
  • 1 ceapă mare
  • 1/2 pătrunjel proaspăt
  • piper boabe, foi de dafin, sare, ulei pentru prăjit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui cu mamaliga:

  1. Calim ceapa, tocata marunt,  intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei.
  2. scoatem ceapa din tigaie si punem pulpele la rumenit, nu inainte de a le asezona cu sare si piper..
  3. Intr-o cratita (sau tuci - ar fi de preferat), punem ceapa calita, pulpele si 2 linguri din uleiul ramas dupa rumenirea pulpelor.
  4. Adaugam supa de pui sau apa calda peste pulpe, cat sa le acopere.
  5. Fierbem totul la foc mic.
  6. Adaugam conserva de rosii, piper boabe si o foaie de dafin.
  7. Lasam sa fiarba la foc mic, cca. 15 minute, pana vedem ca incepe sa se lege sosul.
  8. Curatam si feliem usturoiul si il adaugam in ceaun.
  9. Mai fierbem sosul 5 minute.
  10. Stingem focul si presaram patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui cu mamaliga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos in cuib de mamaliga