Oua umplute

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 2 Iul 2013 | 7462 vizualizari

 

Un aperitiv care noua ne place si cum n-am mai facut de mult , am zis sa fac :D

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • un pateu (100 gr)
  • o lingura mustar
  • o lingura smantana
  • 1 lingura margarina
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale se pun la fiert , cand sunt fierte se curata de coaja si se taie in jumate.

Jumate din galbenusuri le amestecam cu pateul, margarina si condimentam cu sare si piper. Amestecam pana devine o pasta si umplem jumatatile de ou

Maioneza

Cealalta jumatate de galbenusuri , cu o lingura se smantana si una de mustar , se omogenizeaza bine , apoi se adauga uleiul pe rand amestecand continuu.

Se unge platoul cu maioneza si se pun jumatatile de oua umplute.

 

POFTA BUNA!!

TIPS-URI

1

Margarina se poate inlocui cu unt .

2

In maioneza este optionala smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu vinete