Oua umplute in sos alb

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2010 | 21291 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru oua umplute:
  • 6 oua fierte – tari
  • 2 linguri pate de ficat
  • 50 g unt
  • 50 g cascaval ras
  • sare si piper – dupa gust
  • pentru sos:
  • maioneza – cam cat o ceasca de cafea
  • 100 g iaurt
  • 100 g smantana
  • o mana de marar tocat marunt
  • 1 varf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute in sos alb:

Taiem ouale pe jumatate si scoatem galbenusurile. Amestecam galbenusurile cu restul ingredientelor pana obtinem o pasta fina. Umplem jumatatile de ou cu compozitia obtinuta mai sus. Pregatim si sosul amestecand toate ingredientele specificate. Daca vreti ca sosul sa fie mai “usor” puneti 200 g de iaurt si nu mai puneti smantana. Puteti sa mai folositi si un castravete murat taiat cubulete mici. Acestea vor face ca maioneza sa nu cada greu la stomac. Punem ouale cu umplutura in jos si le acoperim cu sos. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute in sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Albinute