este grozava ...............nu am cuvinte ,incercati-o cu incredere,merita
Se pune faina in masina de paine apoi se pune drojdia dizolvata in apa calduta si se pune peste faina,se pune si sarea si untul topit .
Se da la programul de framantat si dopit sau se poate face la fel de bine si cu mana si apoi se lasa la crescut.
Cand aluatul a dospit se ia vasul roman(se poate pune in orice vas)se unge cu putin ulei apoi se da forma rotunda aluatului dupa care se pune in vas,eu am crestat-o putin dar nu destul de tare,se lasa la caldura sa creasca 20 minute apoi se glazureaza cu solutia de amidon. Se pune la cuptor 40-45 minute la 160 grade si inca 10 la 240,totul depinde de cuptor al meu e pe curent si difera putin.
Glazura:se amesteca amidonul cu apa si sarea si se glazureaza painea la un interval 8-10 minute,pana vi se termina glazura,dupa care se da focul mai tare 10 minute pt a se rumeni frumos
Este o paine moale ,pufoasa si foarte gustoasa