Paine cu branza

de silvianart in Piine, 13 Ian 2017 | 3993 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 900 gr. faina
  • 250 ml apa
  • 50 ml ulei floarea soarelui
  • 150g branza nesarata
  • 1 lingura zahar
  • 1/2 lingura sare
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 1 ou
  • 1 lingura branza sarata, rasa pt. deasupra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu branza:

Se framanta toate ingredientele. Daca aluatul mai cere faina, treptat se adauga cate o lingura, in functie de umiditatea branzei.

Se lasa 1 ora la dospit, apoi se coace la cuptor pentru 1 ora, la 170 grade C.

Se scoate si se lasa la racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]