Paine cu cartofi si patrunjel

de Lau in Piine, 9 Apr 2012 | 3675 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g faina
  • 2-3 cartofi
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • 1 cub drojdie
  • 1 legatura patrunjel
  • 50 g cascaval
  • 4 linguri ulei
  • apa calduta
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu cartofi si patrunjel:

Cartofii ii curatam de coaja si ii punem la fiert cu condimente, ii pisam cu furculita, adaugam cascavalul dat prin razatoare, patrunjelul tocat, sare dupa gust.

Faina o cernem intr-un lighean, facem gaura in mijloc, adaugam drojdia, zaharul, uleiul si amestecam. Adaugam cartofii si incepem sa framantam adaugand treptat apa calduta. Framantam un aluat elastic si care nu se lipeste de maini.

Am uns o tava cu ulei si am tapetat putin cu faina, am adaugat coca, am acoperit si am lasat la dospit 1 ora.

Am dat tava la cuptorul preincalzit la foc foc mic spre mediu pana s-a rumenit frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu cartofi si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Lau 1

10.04.2012, 12:08

Alinutza80 1

12.04.2012, 15:56

Lau 1

12.04.2012, 16:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

ieri la 17:01

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]