Paine cu smochine

de adnia in Piine, 7 Apr 2013 | 3286 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -100 ml apa calduta
  • -1 plic drojdie uscata (7 gr)
  • -sare dupa gust
  • -50 ml ulei de masline
  • -25 ml ulei
  • -faina cat cuprinde
  • -50 gr. Smochine deshidtratate taiate marunt
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu smochine:

Am amestecat bine toate ingredientele, obtinand un aluat elastic, pe care l-am lasat la crescut cca 1 ora. Apoi am format painea rotunda si am asezat-o in tava tapetata cu hartie de copt. Am mai lasat la crescut intr-un loc caldut si ferit ce curent inca 1 ora, dupa care am bagat-o in cuptor,la foc mediu. Am lasat sa se coaca pana a trecut testul scobitorii. Dupa ce s-a copt, am lasat-o la racit pe un gratar. A iesit foarte pufoasa si gustoasa...o adevarata placere pt. simturi!

Enjoy!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu smochine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Sim0na 1

08.04.2013, 14:33

N-am mancat niciodata..

adnia 1

09.04.2013, 15:04

e gustoasa

DulciuriSiNuNumai 1

09.04.2013, 16:29

Tare interesant!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Focaccia pufoasa cu rosii cherry si usturoi